Antena Meniu Search
x

Cristache l-a ucis pe amantul tunisian al soției sale, după ce a alergat-o pe ea înarmat cu trei cuțite, în Franța

Cristache l-a ucis pe amantul tunisian al soției sale, după ce a alergat-o pe ea înarmat cu trei cuțite, în Franța. Românul e acum judecat pentru crimă și dublă tentativă de omor. A înjunghiat-o și pe cumnata lui.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.07.2020, 14:06

Român, crimă în Franța
Crima a fost surprinsă de camerele de supraveghere - La Depeche
  • Românul de 65 de ani și-a împușcat de la un metru rivalul.
  • Acesta avea la el 450.000 de euro, dispăruți după crimă.

Un român e judecat în Franța pentru o crimă și două tentative de omor, la tribunalul din Haute-De-Siene. El l-a ucis în stil mafiot pe amantul soției, după ce încercase să o omoare și pe ea și a alergat-o cu trei cuțite, pe stradă.

Un glonț în partea din spate a gâtului, două în piept. Toate trei trase din spate, de la un metru, cu un pistol de calibru de 9 mm. La prima vedere, Salah E. a fost executat pur și simplu, pe 14 decembrie 2014, în Boulogne-Billancourt, în mijlocul străzii. Cristache C. un român care are acum 65 de ani, n-a avut nicio remușcare: era gelos.

Asta le-a spus anchetatorilor, că infidelitatea celei alături de care trăise 15 ani l-a rănit și a vrut să se răzbune. Mai ales când din greșeală a primit un sms care nu îi era adrsat lui: "Te iubesc, fă ceva pentru a termina cu Nicu" (așa îi spuneau românului cei apropiați). SMS-ul era trimis de iubitul tunisian al soției lui, în vara lui 2014.

A avut o discuție cu soția, aceasta a recunoscut totul și Cristache a văzut roșu în fața ochilor. Cuplul începe să se certe constant, femeia pleacă împreună cu sora ei în Tunisia, iar când se întoarce, în octombrie 2014, are loc o nouă ceartă. Cristache le așteaptă pe cele două femei la ușa apartamentului în care se mutaseră, după ce intrase în casă rupând o fereastră.

Pe acelaşi subiect

Românul o lovește violent pe cumnata lui și o amenință că îi va tăia capul. Soția fuge, iar Cristache intră în bucătărie și iese înarmat cu trei cuțite. Le alergă prin clădire și pe stradă pe femei, o înjunghie de două ori în stomac pe cumnata lui, o rînește superficial pe soție.

Femeile au scăpat cu ajutorul trecătorilor, iar a doua zi Cristache fuge din Franța într-un Citroen, plecând în Grecia. Revine în Franța după două luni, însoțit de trei complici, și încearcă să-l răpească pe Salah. Acesta e atacat pe 14 decembrie chiar în fața apartamantului pe care-l închiriase de puțină vreme.

Cei patru bărbați coboară dintr-un Renault Megan, îl lovesc cu capul de mașină, dar reușește să scape. O sună pe iubita lui, soția lui Cristache, și îi spune că a fost atacat și i s-a furat geanta. Dar românul îl urmărește, înarmat. Din apropiere trage de trei ori în tunisianul care era cu spatele și încerca să scape.

Doi dintre complicii lui Cristache sunt tot români, al treilea e un angajat al lui Salah. Acesta știa că șeful lui și amanta româncă abia se întorseseră din Austria. Era singurul care avea informația. Iar geanta despre care Salah i-a spus iubitei românce că a dispărut conținea 450.000 de euro.

Anchetatorii, scrie Le Parisien, cred că Salah fusese în Austria pentru o tranzacție ilegală cu diamante. Geanta nu a fost niciodată găsită, Cristache a fost arestat imediat după asasinat și până pe 10 iulie va fi judecat atât pentru crimă, cât și pentru tentativa de a le ucide pe soția și cumnata lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Cristache l-a ucis pe amantul tunisian al soției sale, după ce a alergat-o pe ea înarmat cu trei cuțite, în Franța