Antena Meniu Search
x

Video Un șofer de TIR a sunat la 112 pentru că auzea voci în remorcă, deși sigiliul vamal era intact. Ce au descoperit polițiștii vasluieni

Un șofer de TIR a sunat la 112 să anunțe că aude voci în remorcă. Bărbatul, care are dublă cetățenie, română și moldovenească, a cerut sprijinul polițiștilor în momentul în care a oprit într-o parcare din Bârlad și a auzit voci din remorca sigilată a autocamionului.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 14.08.2021, 16:53

Vezi și

La fața locului s-au deplasat polițiști de frontieră vasluieni precum și polițiști din cadrul IPJ Vaslui, care au constatat că șnurul asigurator al semiremorcii permitea deschiderea prelatei, fără a se deteriora sigiliul vamal, motiv pentru care au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport.

Astfel, au fost descoperite în compartimentul de marfă al autocamionului, ascunse printre saci de plastic, doi tineri de 24, respectiv 26 de ani, din Afganistan.

Tinerii afgani le-au spus polițiștilor că s-au urcat în autocamion fără a avea consimțământul șoferului și că intenționau să ajungă în Italia, deși camionul în care ei se urcaseră se îndrepta spre Rusia.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru a stabili toate persoanele implicate, urmând să dispună măsurile legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR a sunat la 112 pentru că auzea voci în remorcă, deși sigiliul vamal era intact. Ce au descoperit polițiștii vasluieni