Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer român de TIR mort pe o autostradă din Italia, în ziua de Crăciun. El și fratele lui mergeau spre Piacenza

Tragedie în prima zi de Crăciun, pe autostrada A21, în dreptul localității Castel San Giovanni din provincia Piacenza, Italia, acolo unde un TIR condus de un român s-a răsturnat și s-a izbit de parapetele care desparte sensurile de mers. În urma impactului, șoferul a murit pe loc, în timp ce fratele lui, care se afla și el în cabina camionului, a fost grav rănit și transportat la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.12.2021, 13:52

Accidentul s-a produs în dimineața zilei de Crăciun, la ora 6.30, pe autostrada A21. Șoferul român își conducea camionul pe sensul de mers către Piacenza când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului. În dreptul kilometrului 140, TIR-ul s-a răsturnat, iar cabina în care se aflau șoferul român și fratele lui s-a izbit de parapetele despărțitor.

Șoferul român de TIR a murit pe loc, fratele lui a ajuns în stare gravă la spital

Impactul a fost unul extrem de violent.

Potrivit jurnaliștilor publicației piacenzasera.it, șoferul a murit pe loc. Fratele acestuia, în schimb, un tânăr de numai 21 de ani, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Piacenza. 

La fața locului au intervenit pompierii, care l-au descarcerat pe șofer, dar și polițiștii, care au declanșat cercetările pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Șofer român de TIR mort pe o autostradă din Italia, în ziua de Crăciun. El și fratele lui mergeau spre Piacenza