Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de TIR ucrainean a intrat "pe interzis" în Vaslui şi a distrus mai multe maşini. Poliţiştii au folosit Google Translate pentru a-i explica ce a greşit

Un TIR condus de un ucrainean a făcut prăpăd pe o stradă din Vaslui. Şoferul a încercat să folosească o scurtătură pe care accesul vehiculelor de mare tonaj era interzis şi a doborât un copac peste maşinile parcate.

de Redactia Observator

la 16.12.2022 , 14:14

Poliţiştii au folosit Google Translate de pe telefoane pentru a-i explica şoferului că trebuie să iasă de pe drum dar cetăţeanul ucrainean a insistat să folosească ruta indicată de GPS. După lungi negocieri omul a fost convins să dea autotrenul cu spatele şi să vireze pe altă stradă.

Din cauza accidentului traficul a fost redirecţionat pe alte străzi. Ucraineanul este acum bun de plată după ce două maşini au fost avariate serios şi toată zona a rămas fără reţea de internet din cauza copacului rupt de tir.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Este cod roșu de caniculă în mare parte din ţară. Cum vă feriţi de căldura sufocantă?
Observator » Evenimente » Un şofer de TIR ucrainean a intrat "pe interzis" în Vaslui şi a distrus mai multe maşini. Poliţiştii au folosit Google Translate pentru a-i explica ce a greşit