Antena Meniu Search
x

Un şofer din Maramureş a lovit un pieton, a fugit de la locul accidentului, apoi s-a întors să ia victima la bătaie

Un şofer care a lovit un pieton în comuna Petrova a părăsit locul accidentului, dar a revenit pentru a-l agresa fizic pe pietonul accidentat, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, notează Agerpres.

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 15:32

Un şofer din Maramureş a lovit un pieton, a fugit de la locul accidentului, apoi s-a întors să ia victima la bătaie
- Shutterstock

"Poliţiştii din Vişeu de Sus au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un pieton de 27 de ani din comuna Petrova. Ulterior impactului, conducătorul autoturismului, un bărbat de 38 de ani din localitate, şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii incidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor. Ulterior, după aproximativ 5 minute, a revenit la faţa locului şi l-a agresat pe tânărul de 27 de ani, după care şi-a continuat deplasarea înspre Pasul Hera. Pietonul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, în cauză se efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto implicat în evenimentul rutier, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi lovire sau alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer din Maramureş a lovit un pieton, a fugit de la locul accidentului, apoi s-a întors să ia victima la bătaie