Antena Meniu Search
x

Accident teribil la Mehedinţi. Un şofer a scăpat ca prin minune în urma unui impact violent cu un TIR

Un şofer de 51 de ani din Mehedinţi în loc să oprească la stop, a accelerat şi a ieşit în faţa unui TIR.

Vezi și

A trecut pe lângă moarte într-un impact extrem de violent, dar a scăpat. ca prin minune, doar cu răni usoare. I s-a întâmplat unui şofer de 51 de ani din Mehedinţi, care în loc să oprească la stop, a accelerat şi a ieşit în faţa unui TIR.

Bărbat de 51 de ani era singur în maşină. Vroia să intre pe Drumul Naţional 6, dar nu a mai avut răbdare la stop. A intrat în intersecţie iar un TIR care circula regulamentar a lovit în plin autoturismul. Imediat, la locul accidentului au venit echipajele de intervenţie.

Deşi impactul a fost puternic, şoferul a scăpat cu răni care nu-i pun viaţa în pericol. A fost, însă, preluat de medicii de la ambulanţă.

Bărbatul a declarat poliţiştilor că i s-a făcut rău la volan şi de aceea nu ar fi acordat prioritate. Fiul său, venit de urgenţă la locul accidentului, îl apără. 

Poliţiştii din Mehedinţi trebuie să stabilească cu exactitate, acum, ce s-a întâmplat. Pe durata cercetărilor la locul accidentului, traficul rutier a fost blocat aproape o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Accident teribil la Mehedinţi. Un şofer a scăpat ca prin minune în urma unui impact violent cu un TIR