Antena Meniu Search
x

Foto Un șofer s-a înfipt cu BMW-ul într-un foişor din Capitală, apoi a fugit și a abandonat mașina: "Eu nu înţeleg cum a ajuns tocmai acolo"

Un șofer s-a înfipt cu BMW-ul într-un foişor destinat amatorilor de şah, în Sectorul 6 din Bucureşti. După ispravă, bărbatul a fugit de la fața locului și a abandonat mașina acolo. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, afirmă că în habitaclu mirosea a alcool, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 19.09.2023, 12:31

Un șofer s-a înfipt cu BMW-ul într-un foişor din Capitală, apoi a fugit și a abandonat mașina acolo
Un șofer s-a înfipt cu BMW-ul într-un foişor din Capitală, apoi a fugit și a abandonat mașina acolo - Facebook / Ciprian Ciucu

”Eu nu înţeleg cum a ajuns acest şofer noaptea trecută tocmai acolo. La bordură sunt parcate maşini. O explicaţie ar fi că în habitaclul maşinii mirosea a alcool”, a scris, marţi, pe Facebook, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Șoferul a fugit de la fața locului și a abandonat mașina acolo

El a precizat că şoferul nu a fost găsit la locul accidentului, fiind căutat. Primarul a menţionat că nu au existat victime, doar distrugeri.

”P.S. OK, am înţeles, oricum era deja planificată zona «La şahişti» de pe Braşov, colţ cu Timişoara pentru reamenajare peisagistică... Nu este nevoie de astfel de gesturi extreme...”, a adăugat Ciucu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un șofer s-a înfipt cu BMW-ul într-un foişor din Capitală, apoi a fugit și a abandonat mașina: "Eu nu înţeleg cum a ajuns tocmai acolo"