Antena Meniu Search
x

Video Un șofer ucrainean a trecut razant pe lângă moarte, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe A2. Un cauciuc explodat și viteza mare au cauzat accidentul

Drumul de la mare spre casă a fost mai lung astăzi pentru mii de şoferi care au circulat pe Autostrada Soarelui, din cauza unui tir care s-a răsturnat în zona localităţii Fundulea. 

de Redactia Observator

la 28.04.2024, 19:54

Vezi și

Şoferul, un cetăţean ucrainean, le-a spus poliţiştilor că a avut o explozie la un cauciuc, iar la viteza pe care o avea, a scăpat de sub control autotrenul şi a rupt glisiera care desparte cele două sensuri de mers. Bărbatul a rămas blocat în cabină, dar a scăpat fără vreo zgârietură.

Bărbatul a rămas blocat în cabină, dar a scăpat fără vreo zgârietură

A fost scos teafăr de pompieri, care s-au chinuit câteva ore să repună camionul pe roţi, ajutaţi de o macara. Timp de aproape patru ore, traficul pe ambele sensuri a fost restricţionat, iar cozile de maşini s-au întins pe aproape 30 de kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

V-aţi interesat recent de modalităţi de refinanţare a creditului?

Observator » Evenimente » Un șofer ucrainean a trecut razant pe lângă moarte, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe A2. Un cauciuc explodat și viteza mare au cauzat accidentul