Antena Meniu Search
x

"Un suflet mare s-a ridicat la cer". Adolescentă de 16 ani, ucisă de un şofer beat. Daria a fost aruncată prin parbrizul maşinii

Destin frânt la doar 16 ani. Una dintre victimele accidentului teribil petrecut în Sâmbăta Mare la Berbeşti, judeţul Maramureş, a murit la spital după patru zile de suferinţă. Daria Coşovan a fost aruncată prin parbrizul maşinii, după ce şoferul beat a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.04.2023, 10:31

Final tragic pentru una dintre victimele accidentului groaznic din Berbeşti, judeţul Maramureş, unde un şofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a izbit într-un cap de pod. Daria Coşovan urcase în maşină alături de alţi doi adolescenţi de 16 şi 17 ani, în ciuda faptului că cel care urma să conducă consumase băuturi alcoolice, potrivit Ziar MM. Fata a fost aruncată prin parbrizul autoturismului, în urma impactului violent. Poliţiştii au constatat că şoferul avea o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Daria avea 16 ani și era din Sighetu Marmației. Studia la Colegiului Național Pedagogic Regele Ferdinand Sighetu Marmației şi era cunoscută ca fiind o foarte bună dansatoare. Pe reţelele de socializare zeci de oameni au lăsat mesaje de condoleanţe pentru tânăra de 16 ani care avea toată viaţa înainte şi un miliard de vise de împlinit. Familia este în stare de şoc, iar apropiaţii plâng neîncetat moartea adolescentei. Un destin frânt mult prea devreme pentru tânăra care nu şi-ar fi închipuit nicio secundă că, în momentul în care s-a urcat în maşina condusă de un şofer beat, avea să plece pe "ultimul său drum".

"Zbor lin spre stele Daria Cosovan, suflet drag!!! O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!! Am sperat până în ultima clipă la o minune. Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a ființei iubite. Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. Ai plecat prea devreme, mult prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Nu te vom uita niciodata, înger drag!!! Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul, iar familiei multa, multa putere, si Dumnezeu să vă aline durerea nemărginită prin pierderea acestei fiinte dragi", este numai unul din mesajele postate.

Maşina s-a izbit puternic într-un cap de pod

Toţi patru au ajuns în stare gravă la spital în urma accidentului provocat de tânărul de 20 de ani din Onceşti, urcat beat la volan. Maşina în care se afla Daria s-a izbit într-un gard şi s-a oprit mai apoi într-un cap de pod.

"Sâmbătă, 15 aprilie, la ora 05.15, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că pe D.N. 18, în localitatea Berbești, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr de 20 de ani din Oncești, dinspre Ferești înspre Vadu Izei, a ieșit de pe partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil, oprindu-se într-un podeț. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, a doi pasageri de 16 și 17 ani, precum și a unei pasagere de 16 ani. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice", au transmis poliţiştii de la IPJ Maramureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Un suflet mare s-a ridicat la cer". Adolescentă de 16 ani, ucisă de un şofer beat. Daria a fost aruncată prin parbrizul maşinii