Antena Meniu Search
x

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio. Femeia l-a căutat toată noaptea, împreună cu poliţiştii.

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio

Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio. Femeia l-a căutat toată noaptea, împreună cu poliţiştii, după ce bărbatul plecase de acasă şi nu se întorsese. A fost găsit spânzurat într-un parc.

Ivan Simion avea 53 de ani şi locuia în Orbassano, lângă Torino. Era tâmplar şi miercuri seara a plecat de acasă fără să spună nimic familiei. Târziu în noapte soţia sa a alertat carabinierii, speriată că bărbatul nu se întorsese. Femeia le-a spus poliţiştilor că se teme de ce e mai rău, în ultima vreme bărbatul fiind afectat de mari probleme financiare.

Joi la prânz poliţia a descoperit corpul acestuia atârnând de un ştreang, în parcul Stupingi, de la marginea oraşului Torino. Asupra lui s-a găsit un bilet de adio: "Nu am fost plătit de luni de zile, nu mai pot să îmi întreţin familia, prefer să mă duc!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tâmplar român s-a sinucis într-un parc din Italia şi i-a lăsat soţiei sale un teribil bilet de adio