Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr a ars de viu la volanul mașinii, după un accident cumplit între Lețcani și Podu Iloaiei. Pasagerul de 28 de ani a fost aruncat prin parbriz

Accident cumplit, în această dimineață, între Lețcani și Podu Iloaiei, județul Iași, după ce un tânăr a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul a luat foc. Rămas captiv, șoferul a ars de viu. Pasagerul, un băiat de 28 de ani, a fost aruncat prin parbriz, dar a scăpat cu viață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.08.2021, 14:24

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 3.15, pe DE583. Potrivit IPJ Iași, șoferul decedat avea 41 de ani.

Portalul aloiasi.ro a publicat imagini de la locul tragediei.

"În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 03.15, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe DE583. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, în urma accidentului rezultând incendierea acestuia. Totodată, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 41 de ani și rănirea pasagerului în vârstă de 28 de ani", au transmis polițiștii ieșeni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr a ars de viu la volanul mașinii, după un accident cumplit între Lețcani și Podu Iloaiei. Pasagerul de 28 de ani a fost aruncat prin parbriz