Antena Meniu Search
x

Un tânăr a căzut de la etajul 24 al blocului turn din Cluj-Napoca, cel mai înalt din România

Un bărbat a căzut de la etajul 24 al blocului West City Tower din Cluj-Napoca, cel mai înalt din România. Clădirea de pe Calea Florești nu era dată în folosință. Nu este clar, până la ora transmiterii acestei știri, dacă tânărul a premeditat gestul.

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 18:18

un tânăr a căzut de pe cel mai înalt bloc din Cluj-Napoca
Un tânăr a căzut de la etajul 26 al blocului turn din Cluj-Napoca, cel mai înalt din România - Sergiu Răzvan - imagine ilustrativă

"Soțul o văzut că pică ceva în jos, inițial a zis că e o creangă. Am zis, nu, e om. Am oprit și era jos... Am fost prima mașina care s-a oprit", a povestit o femeie. 

"Eram la vreo 50 de metri de locul în care a căzut. Dacă n-ar fi căzut de sus probabil ar fi căzut mai aproape de clădire. Am oprit și am sunat la 112, mai mult de atât nu am avut ce să fac. Era decedat deja", a spus bărbatul care a fost martor ocular la tragedie.

Ce spune poliția din Cluj-Napoca

"La data de 4 iunie, în jurul orei 17.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Calea Florești din municipiu, pe o bandă de circulație se află o persoană căzută la pământ, posibil decedată. În baza celor sesizate, polițiștii desfășoară activități investigative pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, echipajul medical prezent la fața locului constatând decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani, din comuna Florești", a transmis IPJ Cluj.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr a căzut de la etajul 24 al blocului turn din Cluj-Napoca, cel mai înalt din România