Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu o Skoda într-un TIR, pe un drum din Ilfov. Bucăți din mașină au fost aruncate la zeci de metri distanță

Tragedie noaptea trecută în județul Ilfov. Un tânăr de 25 de ani a intrat cu maşina frontal într-un TIR și a murit pe loc. Nenorocirea s-a produs pe DN 2, în apropierea localității Șindrilița.

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 08:47

Vezi și

Accidentul a avut loc pe Șoseaua București-Urziceni puţin înainte de miezul nopții.

Pe scaunul din dreapta se mai afla încă o persoană care a fost grav rănită și a fost transportată la spital în stare critică. Ambele victime au avut nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

"La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 22:08, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN2, la km 22+800, în apropierea  localităţii Şindriliţa, s-a produs un accident rutier, între un autotren şi un autoturism. Din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autoturismului, în vârstă de 25 de ani, şi rănirea gravă a pasagerului din acelaşi autoturism, acesta fiind transportat la spital, de către echipajul medical, sosit la faţa locului", a transmis, sâmbătă dimineaţă, IPJ Ilfov.

Accident mortal la Șindrilița, în Ilfov. Un tânăr șofer a murit pe loc, pasagerul este în stare critică

Impactul cu TIR-ul a fost atât de puternic, încât autoturismul a fost distrus complet, iar bucăți din mașină au fost aruncate la zeci de metri distanță. Conducătorul autotrenului nu a fost rănit.

Polițiștii nu exclud varianta ca șoferul autoturismului să fi adormit la volan. Ancheta continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat tragedia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr a murit pe loc, după ce a intrat cu o Skoda într-un TIR, pe un drum din Ilfov. Bucăți din mașină au fost aruncate la zeci de metri distanță