Antena Meniu Search
x

Un tânăr, bătut și tâlhărit de 5 hoți, într-o stație de autobuz din Brașov. Ce au descoperit polițiștii când i-au prins pe făptași

Un tânăr din Brașov a fost bătut și tâlhărit de alți cinci bărbați, într-o stație de autobuz. Victima a mers să reclame incidentul la Poliție, iar oamenii legii au pornit în căutarea făptașilor. Ancheta a scos la iveală că unii dintre ei sunt implicaţi şi în alte fapte penale.

de Redactia Observator

la 11.02.2023, 21:24

Un tânăr, bătut și tâlhărit de 5 hoți, într-o stație de autobuz din Brașov
Un tânăr, bătut și tâlhărit de 5 hoți, într-o stație de autobuz din Brașov - Shutterstock

Poliţiştii braşoveni cercetează cinci tineri suspectaţi că au jefuit un student într-o staţie de autobuz din municipiu. Ancheta deschisă după ce studentul a depus plângere la poliţie a dus către o altă speţă, în care dintr-o societate comercială, au fost furate bunuri în valoare de 30.000 de lei şi în care sunt suspectaţi unii dintre tinerii care l-ar fi tâlhărit pe student. Trei dintre ei sunt arestaţi preventiv, al patrulea este în arest la domiciliu iar al cincilea, depistat mai târziu, a fost reţinut, sâmbătă, relatează News.ro

Tânăr, bătut și tâlhărit într-o stație de autobuz

Cercetările au început la data de 3 februarie, când un tânăr student, aflat în municipiul Braşov, a sesizat poliţiştilor braşoveni faptul că a fost deposedat de portofel, dar, în acelaşi timp, a fost şi lovit de un grup de tineri pe care nu îi cunoaşte. Totul a avut loc, conform reclamantului, într-o staţie de autobuz din municipiu, după ce acesta a coborât din autobuz, fiind acostat de ceilalţi tineri.

„Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea grupului, precum şi la stabilirea identităţii celor care făceau parte din acesta. Totodată, cercetările au reuşit să stabilească că două dintre persoanele identificate ar fi făcut parte şi dintr-un alt grup, în care persoanele sunt suspecte de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială, cu un prejudiciu de aproximativ 30.000 lei, acţiune ce ar fi fost săvârşită în aceeaşi noapte. Cu ocazia investigaţiilor desfăşurate, o parte dintre bunurile sustrase de tineri au fost identificate chiar la persoanele suspecte, fiind recuperate”, potrivit IPJ Braşov.

Pe acelaşi subiect

Hoții au fost reținuți

Iniţial patru suspecţi au fost reţinuţi. Sâmbătă, pe numele a trei dintre ei judecătorii au emis mandat de arestare preventivă, pentru al patrulea fiind dispusă măsura arestul la domiciliu.

„De asemenea, ancheta a dus la identificarea şi prinderea şi celui din urmă membru din grup, pentru care poliţiştii au dispus măsura reţinerii, urmând ca şi acesta să fie prezentat judecătorului cu propunere corespunzătoare”, precizează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr, bătut și tâlhărit de 5 hoți, într-o stație de autobuz din Brașov. Ce au descoperit polițiștii când i-au prins pe făptași