Antena Meniu Search
x

Un tânăr, cetăţean străin, prins în timp ce făcea semne obscene lângă un loc de joacă din Sectorul 6. A fost imobilizat de jandarmi

Un tânăr de 22 de ani, cetăţean străin, a fost prins de jandarmi în timp ce făcea gesturi obscene în apropierea unui loc de joacă pentru copii, într-un parc din Sectorul 6 din Bucureşti. El a încercat să fugă, dar a fost imobilizat şi predat poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 12:22

Bărbatul are 22 de ani
Bărbatul are 22 de ani - Shutterstock

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, luni, că jandarmii au obsevat, duminică, în jurul orei 11:45, într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei, un bărbat care făcea gesturi obscene, lângă un loc de joacă pentru copii.

”Acesta a încercat să fugă, dar a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi. În urma procedurii de identificare, s-a stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 22 de ani, este cetăţean străin, iar pentru fapta sa au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, după care a fost predat poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat sursa citată.

Jandarmii au menţionat că, în astfel de situaţii, cetăţenii nu trebuie să rămână nepăsători, ci să solicite urgent sprijinul autorităţilor, prin apel la 112.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Un tânăr, cetăţean străin, prins în timp ce făcea semne obscene lângă un loc de joacă din Sectorul 6. A fost imobilizat de jandarmi