Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr cu probleme psihice a atacat un ambulanţier, a sărit din salvare, apoi s-a aruncat în Dâmboviţa. A fost prins de poliţişti

Caz şocant, aseară, în Capitală. Un pacient cu probleme psihice, de 33 de ani, a fost scos de către poliţişti din râul Dâmboviţa, după ce acesta a fugit din ambulanţă şi s-a aruncat în apă, în zona Splaiului Independenţei. 

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 13:13

Bărbatul, în timp ce era transportat către spitalul de psihiatrie, a devenit recalcitrant şi a început să îl lovească pe asistent. În acel moment, şoferul ambulanţei a tras imediat pe dreapta pentru a îşi ajuta colegul, moment în care pacientul l-a lovit în piept pe ambulanţier, a sărit din autospecială, după care s-a aruncat în râu.

La faţa locului, au intervenit trei agenţi de poliţie, care au intrat în apă după el, l-au imobilizat şi l-au scos la suprafaţă, fiind transportat ulterior la spitalul Obregia. În cauză, s-a deschis un dosar penal, din oficiu, pentru lovire sau alte violențe.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Un tânăr cu probleme psihice a atacat un ambulanţier, a sărit din salvare, apoi s-a aruncat în Dâmboviţa. A fost prins de poliţişti