Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 17 ani, găsit mort lângă un bloc în construcţie din Constanța. Prima variantă luată în calcul de anchetatori

Descoperire șocantă în Constanța. Un adolescent de 17 ani a fost găsit mort, joi, în apropierea unui bloc în construcţie. El fusese dat dispărut în urmă cu o zi. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre o sinucidere. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 14:30

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, joi, în jurul orei 12, poliţiştii au identificat trupul unui minor de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcţie din municipiul Constanţa. Echipajul medical sosit acolo a declarat decesul băiatului. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul adolescentului. 

Prima variantă luată în calcul de anchetatori în acest caz este sinuciderea

Băiatul din comuna Cercheză, judeţul Tulcea, a fost dat dispărut, miercuri, după ce a plecat în jurul prânzului din locuinţa din Mamaia, unde stătea fără forme legale, şi nu a mai revenit. Potrivit unor surse judiciare, prima variantă luată în calcul de anchetatori în acest caz este sinuciderea, având în vedere că el suferea de depresie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani, găsit mort lângă un bloc în construcţie din Constanța. Prima variantă luată în calcul de anchetatori