Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 17 ani, martor-cheie în cumplitul accident de la Cobadin. Se afla în maşina condusă de Darius şi a fugit abandonându-şi prietenii

Un tânăr de 17 ani a fost martor-cheie în cumplitul accident din Cobadin, în care patru tineri şi-au pierdut viaţa, informează reporterul Observator Andreea Filip. Două fete, Ana şi Daniela, de 13 şi 16 ani au murit pe loc, un alt tânăr de 16 ani, la două zile de accident, iar Darius, şoferul-vinovat de 16 ani, care conducea cu 200 km/h, la patru zile.

de Monica Palade

la 10.08.2022, 16:40

Vezi și

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care maşina s-a izbit cu un alt autoturism care ieşea din parcare. Iar pe imagini se vede cum tânărul de 17 ani coboară de pe locul de lângă şofer, la scurt timp după impact, se întoarce după rucsac şi pleacă fără să se asigure că prietenii săi sunt bine.

Şi-a abandonat prietenii răniţi şi a plecat

I-a lăsat pe toţi în urmă, plini de sânge, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Motivul pentru care tânărul ar fi supravieţuit se datorează faptului că ar fi fost singurul care avea centura de siguranţă pusă.

„Referitor la accidentul mortal produs la data de 5 august a.c., pe DN 3, în localitatea Cobadin, revenim și vă comunicăm următoarele: Cel de-al cincilea ocupant al autoturismului în care se aflau minorii a fost identificat încă din noaptea producerii accidentului, acesta fiind conștient și cooperant, nefiind necesară intervenția cadrelor medicale. Este vorba despre un tânăr, de 17 ani, care are calitate de martor în dosarul penal întocmit, acesta fiind pasager în autoturism”, spun poliţiştii.

Reamintim că patru tineri şi-au găsit sfârşitul rând pe rând pe un drum din localitatea Cobadin. Darius, adolescentul de la volan ar fi furat cheile maşinii de la mătuşa lui şi a plecat într-o cursă nebună, cu o viteză ameţitoare. Accidentul a fost surprins de camere de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani, martor-cheie în cumplitul accident de la Cobadin. Se afla în maşina condusă de Darius şi a fugit abandonându-şi prietenii