Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tânăr de 18 ani a încercat să-și ia viața și s-a aruncat de la etajul 3 al liceului la care este elev. A lăsat și un bilet de adio în ghiozdan

Tentativă de sinucidere la Colegiul Naţional Catolic "Sfântul Iosif" din Bacău. Vă avertizăm că urmează informaţii cu puternic impact emoţional. Acolo, un elev de 18 ani s-a aruncat de la etajul 3 al clădirii. Din fericire, a supravieţuit impactului şi a fost transportat la spital. Anchetatorii au descoperit în ghiozdanul băiatului şi un bilet de adio.

de Angela Bertea

la 10.09.2024 , 13:45

Cadrele medicale prezente la fața locului l-au preluat pe tânărul în vârstă de 18 ani în stare conștientă, însă cu multiple traumtisme. După evaluarea medicală de la fața locului adolescentul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Bacău pentru îngrijiri medicale amănunțite și tratament de specialitate.

A lăsat un bilet de adio în ghiozdan

Totul s-a întâmplat dimineața, pe 9 septembrie, într-o unitate de învățământ din Bacău. Din primele date se pare că tânărul a lăsat un bilet de adio în ghiozdan, prin care și-ar fi cerut iertare familiei pentru gestul său extrem. Polițiștii fac cercetări în acest caz și au deschis o anchetă.

Vezi și

Potrivit unor surse, se pare că tânărul ar fi fost cunoscut cu anumite probleme de sănătate. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a încercat să-și ia viața și s-a aruncat de la etajul 3 al liceului la care este elev. A lăsat și un bilet de adio în ghiozdan