Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 18 ani a intrat într-o şcoală din Capitală şi a furat 71 de tablete. Complicele în vârstă de 21 ani îl aştepta la ieşire

Doi tineri de 18 şi 21 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii Capitalei, după ce în urmă cu câteva zile aceştia au furat 71 de tabele dintr-o şcoală din Sectorul 4. Băiatul de 18 ani a intrat în clădire, pe când complicele îl aştepta afară. Prejudiciul adus este de 100.000 de lei.

de Redactia Observator

la 01.08.2023, 20:36

Vezi și

Poliţişti Secţiei 16 Poliţie au fost sesizaţi luni cu privire la faptul că, în perioada 22/23 iulie 2023, din interiorul unei şcoli din Sectorul 4, ar fi fost sustrase 71 de tablete.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de un bărbat, în vârstă de 18 ani, care ar fi fost ajutat de către un alt bărbat, în vârstă de 21 de ani. În baza mandatelor de aducere care au fost puse în aplicare, bănuiţii au fost depistaţi şi duşi, luni, la audieri.

Au fost recuperate doar 12 din cele 71 de tablete furate

De asemenea, în urma activităţilor poliţieneşti, au fost recuperate 12 tablete din cele 71 pe care aceştia le-ar fi sustras. În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 16 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a intrat într-o şcoală din Capitală şi a furat 71 de tablete. Complicele în vârstă de 21 ani îl aştepta la ieşire