Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 18 ani, beat şi fără permis, la spital după ce s-a răsturnat cu o camionetă într-un şanţ, în Satu Mare

Un tânăr de 18 ani, beat şi fără permis, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina într-un şanţ. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:46

Vezi și

Accidentul s-a petrecut între localităţile Livada şi Oraşu Nou, din judeţul Satu Mare. Băiatul a pierdut la un moment dat controlul volanului, a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea în şanţ.

Poliţiştii au descoperit că erau beat și nu avea permis

Un echipaj de pompieri sosit la faţa locului l-a găsit pe şofer încarcerat. Acesta a fost scos dintre fiare şi transportat la spital pentru mai multe investigaţii medicale. Tânărul a fost testat pentru acoolemie, iar rezultatul a fost de 0,92 miligrame per litru alcool în aerul expirat.

Poliţiştii au descoperit şi că nu deţinea carnet de şofer. A fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere în stare de ebrietate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani, beat şi fără permis, la spital după ce s-a răsturnat cu o camionetă într-un şanţ, în Satu Mare