Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani, prins în timp ce căuta ceva de mâncare într-un restaurant din Piteşti. Andrei i-a aşteptat cuminte pe poliţişti, după ce alarma s-a declanşat

A plecat din Satu Mare cu speranţa că va găsi probabil ceva de lucru în Piteşti, dar nu a luat în calcul că nu mai avea niciun ban, nici măcar pentru o pâine.

de Monica Palade

la 08.11.2021, 14:26

Un tânăr de 20 de ani, prins în timp ce căuta ceva de mâncare într-un restaurant din Piteşti. Andrei i-a aşteptat cuminte pe poliţişti - Shutterstock

Andrei, un tânăr de 20 de ani, a fost prins în weekend, noaptea, când intrase într-un restaurant în încercarea disperată de a găsi ceva de mâncare, chiar şi resturi.

Nu voia bani, nici băutură, ci doar să-şi potolească foamea. Nu a fost atent la nimic, aşa că alarma a fost declanşată. Dar nici de data asta nu a fugit. Andrei ştia că a greşit, aşa că a stat cuminte să vină poliţia şi să îl ducă la audieri, scrie curier.ro.

A devenit hoţ de foame

Andrei C., de 20 de ani, din Satu Mare le-a spus oamenilor legii că a ajuns la Piteşti cu trenul în aceeaşi zi. Nu avea niciun ban şi îi era foame. A ajuns în centrul Piteştiului noaptea şi a văzut o uşă deschisă la etajul restaurantului.

În imaginile camerelor de supraveghere se vede că tânărul a căutat bucătăria şi acolo a petrecut cea mai mare parte din timp, până la sosirea echipajelor. Pe numele lui Andrei C. a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat.

Când a aflat motivul pentru care Andrei i-a intrat în restaurant, patronul localului a fost înduioşat şi a refuzat să depună plângere. Tânărul nu are antecedente penale şi ar putea să scape de răspunderea penală având în vedere împrejurările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani, prins în timp ce căuta ceva de mâncare într-un restaurant din Piteşti. Andrei i-a aşteptat cuminte pe poliţişti, după ce alarma s-a declanşat