Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 21 de ani din Ploieşti s-a aruncat în gol de la etajul 10, după o ceartă cu tatăl său. Părinţii, în stare de şoc, au ajuns la spital

Tragedie în cartierul Vest al Ploieştiului. Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc. Vecinii spun că acesta s-ar fi certat cu tatăl lui inainte de a recurge la gestul extrem. Părinţii băiatului au suferit un şoc şi au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 06.11.2022, 08:52

Vezi și

În jurul orei 21:00, tânărul ar fi avut o discuţie mai aprinsă cu tatăl său, după care s-a încuiat în camera sa. Ar fi ameninţat în mai multe rânduri că se va arunca. Tatăl a încercat să-l oprească, însă nu l-a putut împiedica să comită gestul extrem. Tânărul s-a aruncat în gol, de la etajul 10. 

Vecină: Nu s-ar fi înţeles, s-ar fi certat. El s-ar fi urcat pe aerul condiţionat şi s-ar fi aruncat de acolo. 

Vecinii spun că bubuitura i-a speriat şi i-a scos din apartamente

L-au zărit apoi pe tânăr, întins pe aleea din faţa blocului.

Pe acelaşi subiect

Martoră: S-au auzit ţipete. Gen urlete..erau mai multe persoane care efectiv se certau. Ulterior am văzut că a ajuns o ambulanţă, a ajuns a doua, şi am zis că ceva s-a întâmplat. 

Liviu Pipelea - purtător de cuvânt ISU Prahova: Ajunşi la locul intervenţiei, salvatorii au constatat că victima, un bărbat în vârstă de 21 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. În urma acestui eveniment, părinţii victimei au necesitat transportul la spital, fiind în stare de şoc.

Mihaela Florescu - purtător de cuvânt IPJ Prahova: Tânărul a fost declarat decedat. Trupul acestuia a fost transportat la serviciul de medicină legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. 

Apropiaţii spun că tânărul ar fi fost sub influenţa drogurilor. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani din Ploieşti s-a aruncat în gol de la etajul 10, după o ceartă cu tatăl său. Părinţii, în stare de şoc, au ajuns la spital