Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 21 de ani, împuşcat de poliţiştii din Prahova, după ce a încercat să fugă de aceştia

Un tânăr de 21 de ani a fost împuşcat de poliţiştii din Prahova, după ce a încercat să scape de aceştia.

de Monica Palade

la 16.10.2021, 21:45

Un tânăr de 21 de ani, împuşcat de poliţiştii din Prahova, după ce a încercat să fugă - Hepta/Mediafax/Andreea_Alexandru

Bărbatul, care era condamnat pentru vătămare corporală din culpă şi lovire sau alte violenţe, a fugit în momentul în care a văzut echipajul de poliție. Oamenii legii au tras un foc de avertizare ca să îl oprească, însă individul a continuat să fugă. 

Atunci, polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă. Scenele au avut loc sâmbătă în localitatea Berceni din Prahova.

Împuşcat de poliţişti ca să oprească

„La data de 16 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Berceni au depistat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care era urmărit național, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe. După somarea legală și executarea unui foc de avertizare în plan vertical, au efectuat focuri de armă în direcția în care fugea bărbatul, reușindu-se prinderea acestuia”, spun poliţiştii.

Într-un final individul a fost prins, iar polițiștii au observat că acesta avea o rană ușoară. El a primit îngrijiri medicale, iar acum este în afara oricărui pericol. Acesta va fi încarcerat, unde își va efectua pedeapsa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 21 de ani, împuşcat de poliţiştii din Prahova, după ce a încercat să fugă de aceştia