Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina într-o curbă, în Bistriţa-Năsăud. Alte trei persoane, rănite grav

Un şofer în vârstă de doar 22 de ani a murit după ce a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat într-o curbă, joi, pe DJ 151, în localitatea Ţăgşoru din judeţul Bistriţa-Năsăud. Ceilalţi trei pasageri din vehicul, răniţi grav.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 13:01

Toate cele patru persoane din maşina implicată în accident sunt din comuna Cătina, judeţul Cluj. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la caz au intervenit două elicoptere SMURD, echipaje medicale de la SMURD şi Ambulanţă şi un echipaj de pompieri, relatează Agerpres.

Tânărul decedat, care conducea maşina implicată în accident, a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la faţa locului.

Tânărul şofer ar fi pierdut controlul într-o curbă

Celelalte victime, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, au fost evaluate medical la faţa locului şi transportate ulterior la spital, două fiind preluate de elicopterele SMURD, iar a treia, de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că accidentul rutier s-a produs într-o curbă, şoferul pierzând controlul asupra volanului, ceea ce a făcut ca autoturismul să se răstoarne în afara părţii carosabile. Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu maşina într-o curbă, în Bistriţa-Năsăud. Alte trei persoane, rănite grav