Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 23 de ani a intrat în casa unei bătrâne din Bacău şi i-a furat 2.000 de lei. Când să plece cu banii, tâlharul a dat nas în nas cu femeia

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, după ce a intrat în casă peste o bătrână de 67 de ani, în municipiul Bacău. 

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 14:52

- Shutterstock

Un tânăr în vârstă de 23 ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 ore, după ce a tâlhărit şi agresat o femeie o femeie în locuinţa sa din municipiul Bacău, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Din cercetări a reieşit faptul că cel în cauză ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei, de 67 ani, din Bacău, de unde ar fi sustras suma de 2.000 lei. În încercarea de a ieşi din curtea locuinţei, tânărul ar fi fost surprins de către femeie, iar acesta ar fi lovit-o", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut şi este acuzat de comiterea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani a intrat în casa unei bătrâne din Bacău şi i-a furat 2.000 de lei. Când să plece cu banii, tâlharul a dat nas în nas cu femeia