Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 25 de ani a murit sub ochii iubitei însărcinate, după un accident cu scuterul. Cei doi urmau să devină părinţi peste două săptămâni

Urmau să devină părinţi peste două săptămâni şi era una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa lor. Toată fericirea s-a încheiat tragic pentru bărbatul de 25 de ani, care a murit sub ochii iubitei însărcinate, după ce scuterul pe care se aflau, fără cască de protecţie, s-a lovit de un cap de pod, în localitatea Flămânzi.

de Monica Palade

la 03.07.2022, 13:32

Vezi și

Cei doi fuseseră în vizită la nişte rude. Bărbatul a consumat şi câteva pahare de vin, după care a decis să plece împreună cu partenera sa pe scuter. Deşi aflată în 39 de săptămâni, femeia de 31 de ani s-a urcat liniştită, ignorând pericolul la care se expunea, mai ales că niciunul nu purta cască de protecţie.

Avea pur şi simplu capul strivit în urma impactului

După câteva sute de metri, bărbatul a pierdut controlul direcției. Scuterul scăpat de sub control a ieșit în afara carosabilului și a lovit un cap de pod. Bărbatul aflat la ghidon a fost proiectat în celălalt cap de pod, lovindu-se violent cu capul de acesta. A rămas inconștient pe ciment, cu fața în jos, într-o baltă de sânge. Iubita lui gravidă a fost aruncată și ea de pe scuter și a suferit mai multe răni, informează Monitorul de Botoşani.

La faţa locului s-au deplasat două ambulanțe, una cu medic SMURD și alta cu asistent. “Ambulanța de terapie intensivă mobilă a fost solicitată pentru un accident rutier, cu două victime. Una dintre ele în stare foarte gravă, un pacient de sex masculin, secundar un politraumatism produs printr-un accident cu motoscuterul. Coma Glasgow 3. Prezenta un traumatism de mandibulă și un traumatism de planseu bucal. Din cauza stării grave a necesitat intubație orotraheală și dus pentru mai multe investigații. Pacienta de sex feminin, cu o sarcină în evoluție, 39 de săptămâni, stabilă din punct de vedere hemodinamic, a fost investigată și ulterior trimisă la consult ginecologic”, a precizat medicul Ramona Elena Guraliuc, șeful UPU-SMURD.

Bărbatul a murit din cauza traumatismelor severe câteva ore mai târziu. Avea pur şi simplu capul strivit. Din fericire, copilul nu a avut de suferit. După ce femeia a fost stabilizată la urgențe a fost internată la Maternitate, pentru ca sarcina să fie supravegheată de specialiști. atenția polițiștilor care au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Poliţiştii continuă ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani a murit sub ochii iubitei însărcinate, după un accident cu scuterul. Cei doi urmau să devină părinţi peste două săptămâni