Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tânăr de 25 de ani din Mangalia a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite, după ce mai mulţi medici i-au greşit diagnosticul

Un tânăr de doar 25 de ani a murit în spital, din cauza unei peritonite după ce medicii de la Spitalul din Mangalia i-au greşit de mai multe ori, diagnosticul. Tânărul a stat şase zile internat, cu dureri. De pe patul de spital le-a trimis celor dragi, mai multe filmuleţe. Bolnavul a fost transferat în ultimul moment, la spitalul din Constanţa. Intervenţia chirurgicală a fost tardivă, iar tânărul s-a stins la o zi după operaţie.

de Andreea Filip

la 13.01.2023 , 14:23

Părinţii băiatului de 25 de ani sunt devastaţi, spun că nu pot concepe că singurul lor fiu a murit din cauza unei banale apendicite.

A murit cu zile în spital

Timp de 10 zile a fost purtat de la un medic la altul, a primit mai multe diagnostice, dar şi mai multe tratamente printre care antibiotice: enterocolita, pietre la rinichi, infecţie abdominală, infecţie inghinală şi apendicită acută. 

Vezi și

Când au dat ultimul diagnostic, medicii din Mangalia au ajuns la concluzia că băiatul trebuie să fie operat de urgenţă, însă potrivit declaraţiilor tatălui, acest lucru nu s-a întâmplat, intervenţia chirurgicală nu a putut fi făcută, pentru că în acea zi la spitalul din Mangalia, nu exista un anestezist.

Prin urmare, după trei zile la urgenţă şi mai multe zile internat la spitalul din Mangalia, tânărul a ajuns de urgenţă la spitalul din Constanţa. Acolo a fost operat de către medici, însă infecţia deja se răspândise în tot corpul, organele au cedat pe rând, iar tânărul a murit. Părinţii disperaţi vor să îşi facă dreptate, fac plângere penală, dar fac o sesizare şi la colegiul medicilor. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un tânăr de 25 de ani din Mangalia a murit cu zile în spital, din cauza unei peritonite, după ce mai mulţi medici i-au greşit diagnosticul