Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 26 de ani din Sebeş, strivit sub o remorcă căreia încerca să îi schimbe roata. Bărbatul era angajat la un service auto

Un tânăr din Sri Lanka, angajat la un service auto din Sebeş, a murit în timp ce, aflat în timpul liber, a încercat să schimbe roata unui autovehicul, iar cricul a cedat, fiind astfel prins sub remorcă.

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 15:50

Un tânăr de 26 de ani din Sebeş, strivit sub o remorcă căreia încerca să îi schimbe roata
Un tânăr de 26 de ani din Sebeş, strivit sub o remorcă căreia încerca să îi schimbe roata - Shutterstock

Accidentul, care nu este înregistrat, deocamdată, ca un accident de muncă, deoarece a avut loc în afara orelor de program şi în afara societăţii în care tânărul era angajat, s-a produs sâmbătă, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, că în cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

La rândul său, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Alba, Izabella Ursaleş, a precizat că, deocamdată, se efectuează cercetări, pentru a se stabili încadrarea evenimentului.

Potrivit reprezentantului ITM Alba, victima, care avea 26 de ani, avea aviz de angajare la un alt service auto decât cel în incinta căruia s-a produs evenimentul. Tânărul se afla în timpul liber, iar accidentul a avut loc în incinta societăţii unde acesta era cazat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 26 de ani din Sebeş, strivit sub o remorcă căreia încerca să îi schimbe roata. Bărbatul era angajat la un service auto