Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 28 de ani s-a urcat băut la volan și a ajuns cu maşina într-un pârâu, în Prahova. Un pasager a fost rănit

Un tânăr de 28 de ani s-a urcat la volan băut și a plonjat cu mașina într-un pârâu, noaptea trecută, după ce a pierdut controlul volanului pe un drum județean din Prahova, transmite Mediafax. Un pasager de 43 de ani a fost rănit.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 08:58

Un tânăr de 28 de ani s-a urcat băut la volan și a ajuns cu maşina într-un pârâu, în Prahova. Un pasager a fost rănit
Un tânăr de 28 de ani s-a urcat băut la volan și a ajuns cu maşina într-un pârâu, în Prahova. Un pasager a fost rănit - Shutterstock

Accidentul s-a produs pe DJ139, în afara localității Mălăești.

"Din primele date de la fața locului a reieșit faptul că, un tânăr un vârstă de 28 de ani în timp ce conducea un autoturism din direcția Pieroșani către Mălăești la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit în afara părții carosabile și a plonjat într-un pârâu", informează IPJ Prahova.

Şoferul băut s-a ales cu dosar penal

În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager în vârstă de 43 de ani.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 28 de ani s-a urcat băut la volan și a ajuns cu maşina într-un pârâu, în Prahova. Un pasager a fost rănit