Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 29 de ani a ameninţat vânzătoarea unui magazin din Ilfov cu un cuțit, apoi a smuls casa de marcat şi a luat banii

Un bărbat a amenințat vânzătoarea unui magazin din Popești-Leordeni cu un cuțit și a smuls sertarul casei de marcat în care se aflau 800 de lei. Bărbatul a fost arestat preventiv, luni, pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 18:21

- Shutterstock

Polițiștii din Popești-Leordeni au fost sesizați sâmbătă, în jurul orei 0.48, prin apel la 112, de o femeie, angajată la un magazin cu program non-stop, cu privire la faptul că un bărbat a intrat în magazin, iar, după ce a luat o sticlă de suc, a amenințat-o cu un cuțit după care a smuls sertarul de la casa de marcat în interiorul căreia se afla suma de aproximativ 800 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea faptei, iar, în urma probatorului administrat, aceștia l-au reținut pentru 24 de ore, potrivit Mediafax.

Luni, bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză find dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 29 de ani a ameninţat vânzătoarea unui magazin din Ilfov cu un cuțit, apoi a smuls casa de marcat şi a luat banii