Antena Meniu Search
x

Tragedie la "Zidul Morţii", în Suceava. Grăbit să ajungă acasă, un şofer a murit după ce s-a izbit într-un TIR. Bucăţi din caroserie, împrăştiate pe asfalt

Tragedie, seara trecută, în zona "Zidul Morţii", pe şoseaua ocolitoare a Municipiului Suceava. Un tânăr de 33 de ani a murit pe loc, după ce maşina în care se afla s-a izbit frontal de un auto-tractor. Impactul a fost atât de violent, încât autoturismul a fost proiectat în şanţ. Nici şoferul tirului nu a scăpat nevătămat. Acesta a fost transportat în stare gravă la spital. Tot pe patul de spital au ajuns şi alte două persoane, după un carambol în care au fost implicate patru maşini, în Municipiul Rădăuţi. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 08:05

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat în jurul orei 21, pe centura Sucevei. Grăbit să ajungă acasă, tânărul de 33 de ani nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie şi a călcat pedala de acceleraţie. La un moment dat, a intrat într-o depşire nepermisă.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: A pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a lovit un cap de tir care circula din sens opus. A depăşit-o anterior aşa, la limită. Adică a înghesuit-o să depăşească, a forţat o depăşire. 

Impactul a fost devastator. Bucăţi din caroseria maşinii s-au împrăştiat pe asfalt, iar tânărul de 33 de ani a rămas blocat printre fiarele contorsionate.

Viteza i-a fost fatală tânărului suceavan

Reporter: A mai rămas ceva din ea? Mai este ceva acolo?

MartorNu, uitaţi-vă că nu e nimic.

Deşi salvatorii s-au chinut zeci de minute să îl resusciteze pe bărbat, eforturile au fost în zadar.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Din nefericire, în urma evenimentului rutier, şoferul, în vârstă de 33 de ani, a decedat la faţa locului.

Conducător auto al capului-tractor a ajuns în stare gravă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Tot în judeţul Suceava, la ieşirea din Municipiul Rădăuţi, trei persoane au fost seara trecută la un pas de moarte, în urma unui carambol cu patru maşini. Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital, iar a treia victimă a refuzat transportul la unitatea medicală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie la "Zidul Morţii", în Suceava. Grăbit să ajungă acasă, un şofer a murit după ce s-a izbit într-un TIR. Bucăţi din caroserie, împrăştiate pe asfalt