Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Cugir făcea un lucru bizar în fiecare noapte: Fura autoturisme, le conducea și le aducea înapoi dimineață

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr din oraş care fura autoturisme, le conducea pe străzile din oraş, după care le aducea în locul din care le fura.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 18:46

Un tânăr din Cugir făcea un lucru bizar în fiecare noapte: Fura autoturisme, le conducea și le aducea înapoi dimineață - pixabay.com

Poliţiştii din Cugir l-au reţinut pe un tânăr din oraş care fura autoturisme, le conducea pe străzile din oraş, după care le aducea în locul din care le fura.

Tânărul este acelaşi care, în data de 6 februarie 2018, a mai fost reţinut de poliţişti după ce a furat 3 mașini, dar le-a adus înapoi.

Astfel, la data de 20 martie 2018, poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi de către un cetăţean din oraş, cu privire la faptul că în perioada 17-20 martie 2018, persoane necunoscute i-au sustras şi folosit autoturismul pe care-l lăsase parcat în spatele blocului în care locuieşte.

Articolul continuă după reclamă

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din Cugir, ca persoană bănuită de comiterea furtului. Se pare că, în noaptea de 17/18 martie a.c., folosind chei potrivite, acesta ar fi sustras autoturismul, s-ar fi deplasat până în Orăştie, fără să posede permis de conducere, iar în jurul orelor 04,30 l-a parcat în locul de unde-l luase.

Poliţiştii au întocmit, faţă de tânăr, dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis şi l-au reţinut,pentru o perioadă de 24 de ore.

Întrucât el este cercetat  sub măsura controlului judiciar şi pentru alte furturi în scop de folosinţă, urmează să fie informă instanţa de judecată cu privire la încălcarea măsurii preventive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Cugir făcea un lucru bizar în fiecare noapte: Fura autoturisme, le conducea și le aducea înapoi dimineață