Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Mureș s-a trezit, în toiul nopții, cu TIR-ul în casă. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului: "Toată casa s-a zguduit"

Un tânăr de 21 de ani, din Mureş, a trăit, ieri, şocul vieţii. Era în camera sa când s-a trezit că peretele este făcut ţăndări de un TIR. Mai multe bucăţi de cărămidă au căzut peste el, însă a scăpat fără răni grave. A ajuns totuşi la spital, din cauza panicii. Şoferul autotrenului, un bărbat din Republica Moldova, ar fi pierdut controlul volanului şi nu a mai putut evita impactul.

de Redactia Observator

la 21.08.2021, 10:06

Vezi și

La ora patru dimineaţa, întreaga familie s-a trezit brusc din somn de zgomotul puternic. În câteva secunde pereţii casei au început să se dărâme. Tânărul de 21 de ani care dormea în camera dinspre stradă era cât pe ce să îşi piardă viaţa. 

Tatăl: Primul lucru a fost să scot copilul de acolo. 

Reporter: V-aţi speriat tare? 

Tatăl: Păi. Toată casa s-a zguduit. Masa de calculator era în faţa dulapului, dacă nu şi dulapul cădea peste copil. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ce a mai picat peste el? 

Tatăl: Cărămizile şi cutiile care erau sus. 

Bunica: Așa s-a speriat de îi alb, i-am dat calmante. 

Structura de rezistenţa a casei a fost afectată, iar instalaţia de gaze distrusă. Peretele casei a fost pur şi simplu mutat din loc, iar TIR-ul a rămas înfipt în casă. 

Plutonier adjutant Bloj Adrian, purtător de cuvânt ISU Mureş: S-au asigurat măsurile specifice PSI, iar echipa de la EON GAZ aflată la faţa locului a întrerupt furnizarea cu gaz. 

Tânărul a suferit un șoc puternic

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vecinii spun că în zonă se întâmplă frecvent accidente rutiere. 

Emanuela Fărcaş purtător de cuvânt IPJ Mureș: Un bărbat de 41 de ani din Republica Moldova în timp ce conducea un ansamblu de vehicule din direcția Ernei - Târgu Mureș a părăsit partea carosabilă lovind un imobil. Conducătorul auto care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ. 

Din cauza şocului puternic, părinţii au decis să îşi ducă fiul la spital pentru investigaţii suplimentare. Pagubele materiale sunt însemnate, iar imobilul are nevoie de reparaţii capitale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Mureș s-a trezit, în toiul nopții, cu TIR-ul în casă. Șoferul ar fi pierdut controlul volanului: "Toată casa s-a zguduit"