Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr fără permis a semănat teroare într-o parcare din Borşa. A lovit trei maşini şi a băgat în spital un tânăr de 22 de ani

Au fost momente de panică pentru mai mulţi tineri, în parcarea unui restaurant din Borşa, judeţul Maramureş, după ce un bărbat de 32 de ani a semănat teroare la volanul unei maşini. Tânărul a făcut drifturi, a lovit mai multe autoturisme parcate şi a accidentat şi un tânăr de 22 de ani. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 06.08.2022, 18:36

Vezi și

Tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere.  A intrat în trombă în prcarea restaurantului şi a avariat mai multe maşini parcate.

Încercând să îl oprească din goana nebună un tânăr de 22 de ani a fost rănit. Ulterior teribilistul a fugit.

Polițiștii au găsit mașina la 500-600 de m, iar șoferul de ocazie s-a întors singur la locul accidentului după jumătate de ora.

Victima de 22 de ani a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat

Pe acelaşi subiect

Ce spun autorităţile despre incident

"Azi noapte, la ora 01.18, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în zona unui restaurant un autoturism a accidentat un pieton și a intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat trei autoturisme parcate care prezentau avarii minore și un bărbat de 22 de ani din oraș, care a relatat faptul că a fost acroșat de un autoturism.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat autoturismul care ar fi provocat accidentul rutier la o distanță de 500-600 metri, fără a avea fixate plăcuțe cu numere de înmatriculare, radiat din circulație și care prezenta avarii minore în partea stânga față în urma impactului cu cele trei vehicule parcate regulamentar. Totodată, la locul producerii accidentului, după aproximativ 30 minute, s-a prezentat conducătorul auto, un bărbat de 32 de ani din Moisei, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat.", transmit reprezentanţii IPJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un tânăr fără permis a semănat teroare într-o parcare din Borşa. A lovit trei maşini şi a băgat în spital un tânăr de 22 de ani