Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr internat în Spitalul Judeţean Botoşani ar fi fost snopit în bătaie de alţi pacienţi. Tatăl său face acuzaţii grave: băiatul are vânătăi pe tot corpul

Caz şocant anchetat în Spitalul Judeţean din Botoşani. Un tânăr de 33 de ani, internat la psihiatrie, a ajuns la terapie intensivă după ce ar fi fost snopit în bătaie de alţi pacienţi. Poliţiştii au dechis o anchetă. 

de Angela Bertea

la 12.01.2024, 13:36

Vezi și

Tânărul a fost transferat de pe secţia de psihiatrie a spitalului judeţean Botoşani pe secţia ATI, a fost intubat, după care starea lui de sănătate s-a ameliorat şi a fost mutat pe secţia medicală. Este stabil. Tatăl tânărului crede că băiatul său a fost bătut de alţi pacienţi atunci când era internat pe secţia de psihiatrie, el a fost pe 1 ianuarie şi l-a vizitat, iar după o zi a fost contactat de către reprezentanţii secţiei şi aceştia i-au spus că băiatul său a căzut şi şi-a rupt o mână.

Tânărul are vânătăi pe mână, pe spate şi pe picioare

S-a interesat despre starea de sănătate a acestuia, aşa a aflat că a ajuns la ATI la spitalul judeţean din Botoşani. Spune că fiul său are vânătăi pe mână, pe spate şi pe picioare, de aici şi suspiciunea că ar fi fost agresat de alţi pacienţi. A căutat răspunsuri, însă susţine că nu a primit, ba mai mult, chiar a primit injurii.

Revoltat, bărbatul s-a adresat poliţiştilor din Botoşani. În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe. Poliţiştii cercetează acest caz şi vor să afle cu exactitate ce s-a întâmplat. O anchetă internă va demara şi spitalul. Conducerea spune că a aflat de acest incident după ce medicii legişti au mers pe secţie pentru a-l examina pe tânăr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr internat în Spitalul Judeţean Botoşani ar fi fost snopit în bătaie de alţi pacienţi. Tatăl său face acuzaţii grave: băiatul are vânătăi pe tot corpul