Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul într-un copac, pe un drum din Botoșani. Șoferul vitezoman fugea de poliție

Un şofer de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital, aseară, după ce a intrat cu maşina într-un copac. Tânărul fugea de poliţie. Totul s-a întâmplat pe un drum naţional din Botoşani, în apropierea localităţii Ripiceni. Şoferul a fost văzut de un echipaj de poliţie mergând cu viteză mare. Agenții au pornit în urmărirea mașinii, însă autospeciala nu a reuşit să ţină pasul. 

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 13:09

Vezi și

După scurt timp, însă, maşina tânărului a fost depistată pe marginea drumului. Şoferul se lovise de un copac şi a fost găsit fără cunoştinţă de poliţişti. A fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. 

"Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Ștefănești au intervenit  în această seară cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier care a avut loc în apropierea localității Ripiceni. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă (o persoană de sex masculin în vârstă de 25 de ani) care a fost preluată de o ambulanță. Pentru ca starea acesteia s-a agravat, a fost solicitat în întâmpinare echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. Pompierii militari ajunși la locul evenimentului au gasit autoturismul în afara părții carosabile. Au scos bornele bateriei pentru prevenirea unui incendiu si au asigurat celelalte măsuri specifice unor astfel de intervenții. Cercetarile sunt preluate de polițiști", a transmis ISU Botoșani. 

Din cauza leziunilor suferite, tânărul nu a putut fi testat cu etilotestul, însă va avea de dat explicaţii anchetatorilor care au deschis un dosar penal în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a înfipt cu BMW-ul într-un copac, pe un drum din Botoșani. Șoferul vitezoman fugea de poliție