Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a urcat cu picioarele pe maşina Poliţiei, la Vaslui, apoi a încercat să elibereze un reţinut (Video)

Scandal la Vaslui, pe o stradă din municipiul Bârlad. O patrulă de poliţie a intervenit la o sesizare, iar când au ajuns, un grup de tineri s-a dezlănţuit. Imaginile arată clar cum unul dintre tineri se urcă efectiv cu picioarele pe maşina de poliţiei, în încercarea de a opri agenţii.

Scandal la Vaslui, pe o stradă din municipiul Bârlad. O patrulă de poliţie a intervenit la o sesizare, iar când au ajuns, un grup de tineri s-a dezlănţuit.

Imaginile arată clar cum unul dintre tineri se urcă efectiv cu picioarele pe maşina de poliţiei, în încercarea de a opri agenţii.

Intervenția polițiștilor bârlădeni s-a finalizat cu ridicarea unui bărbat pentru a fi dus la sediul poliției. Ulterior, 3 tineri, care erau pe strada respectivă,  au fost  amendați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Atenţie, urmează imagini needitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Toţi membrii patrulei de poliţie au fost agresaţi şi înjuraţi de către persoanele prezente, în încercarea de a-l elibera pe cel mai recalcitrant dintre ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a urcat cu picioarele pe maşina Poliţiei, la Vaslui, apoi a încercat să elibereze un reţinut (Video)