Un tânăr s-a urcat cu picioarele pe maşina Poliţiei, la Vaslui, apoi a încercat să elibereze un reţinut (Video)

Publicat: 17.06.2018, 11:46.
Actualizat: 17.06.2018, 12:04

Scandal la Vaslui, pe o stradă din municipiul Bârlad. O patrulă de poliţie a intervenit la o sesizare, iar când au ajuns, un grup de tineri s-a dezlănţuit. Imaginile arată clar cum unul dintre tineri se urcă efectiv cu picioarele pe maşina de poliţiei, în încercarea de a opri agenţii.

Scandal la Vaslui, pe o stradă din municipiul Bârlad. O patrulă de poliţie a intervenit la o sesizare, iar când au ajuns, un grup de tineri s-a dezlănţuit.

Imaginile arată clar cum unul dintre tineri se urcă efectiv cu picioarele pe maşina de poliţiei, în încercarea de a opri agenţii.

Intervenția polițiștilor bârlădeni s-a finalizat cu ridicarea unui bărbat pentru a fi dus la sediul poliției. Ulterior, 3 tineri, care erau pe strada respectivă, au fost amendați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Atenţie, urmează imagini needitate.

Toţi membrii patrulei de poliţie au fost agresaţi şi înjuraţi de către persoanele prezente, în încercarea de a-l elibera pe cel mai recalcitrant dintre ei.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.