Antena Meniu Search
x

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE de mai mulţi bărbaţi de faţă cu zeci de oameni!

Un tânăr în vârstă de 25 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost snopit în bătaie de un grup de bărbaţi în timpul unei petreceri de Zilele Oraşului Dolhasca.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost snopit în bătaie de un grup de bărbaţi în timpul unei petreceri de Zilele Oraşului Dolhasca.

Totul s-a întâmplat pe 20 august, atunci când Vasile Stoica a mers cu toată familia la Dolhasca, acolo unde tatăl său a fost invitat să cânte la petrecerea de Zilele Oraşului.

La sfârşitul evenimentului, tânărul a găsit maşina cu un cauciuc tăiat, iar în timp ce tatăl lui făcea pana, el a fost snopit în bătaie de un grup de tineri, în frunte cu fostul iubit al surorii sale cu care se certase în urmă cu o săptămână.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar tânărul a fost transportat la spitalul din Fălticeni, în stare de inconştienţă. Acolo, medicii i-au pe părinţii bărbatului că nu a suferit decât o lovitură în zona gurii şi li s-a recomandat să... meargă acasă.

Pe acelaşi subiect

Totuşi, părinţii lui Vasile au cerut o altă ambulanţă pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean Suceava, acolo unde a fost operat, starea sa fiind foarte gravă.

Familia tânărului a anunţat că va face plângeri împotriva medicilor de la Fălticeni, cât şi a agresorilor.

sursa foto: arhivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE de mai mulţi bărbaţi de faţă cu zeci de oameni!