Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr şi mama lui, găsiţi morţi într-un apartament din Timişoara. Pompierii au dat peste scena înfiorătoare după ce au spart uşa locuinţei

Nu a putut trăi fără fiul său, iar asta a împins-o la un gest extrem pe o femeie din Timişoara! Vă avertizăm, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!  

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 21:18

Vezi și

Cadavrele a două persoane, mamă şi fiu, au fost descoperite, ieri, în apartamentul în care locuiau împreună. Tânărul de 24 de ani, cunoscut cu mai multe probleme de sănătate, a fost găsit întins pe pat şi era decedat de câteva zile. 

Mamă şi fiu, găsiţi morţi într-un apartament din Timişoara

Cel mai probabil, femeia de 49 de ani, care îşi pierduse şi ambii părinţi de curând, nu a mai suportat durerea şi a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. O vecină a alertat autorităţile. Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei, acolo unde au dat peste scena înfiorătoare. "În jurul orei 17:40, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil de pe Aleea Sănătății din Timișoara, au fost găsiți decedați o femeie, în vârstă de 49 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 24 de ani. Polițiștii s-au deplasat de urgență la faţa locului, stabilind că cele sesizate se  confirmă. Echipajul medical sosit la fata locului nu a identificat urme de violență pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, persoanele fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor", au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr şi mama lui, găsiţi morţi într-un apartament din Timişoara. Pompierii au dat peste scena înfiorătoare după ce au spart uşa locuinţei