Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un tată a murit încercând să îşi salveze fiica din râul Timiş. Copila a ajuns la spital în stare gravă

Un tată şi-a dat viaţa pentru fiica lui de 6 ani, după ce aceasta a intrat în râul Timiş şi nu a mai reuşit să iasă la mal. 

de Iulia Pop

la 19.08.2024 , 08:08

În timp ce se juca în apă, fetiţa a fost luată de curenţi. Disperat, părintele nu a mai stat pe gânduri şi a sărit să o salveze. Din păcate nu a mai reuşit să iasă la mal. 

Ambii au fost scoşi din apă de trecători. În ciuda eforturilor medicilor, inima bărbatului a încetat să mai bată. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Louis Ţurcanu“, în stare gravă.

Ce spun poliţiştii 

Vezi și

Azi, în jurul orei 17:10, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane s-ar fi înecat în râul Timiș.

Pe acelaşi subiect

Ajunși la fața locului, pe malul Timișului, între Giroc și Urseni, o fetiță de 6 ani ar fi intrat în apă și dădea semne că se îneacă, tatăl acesteia, în vârstă de 35 de ani, a intrat după aceasta, dar din nefericire nu au ieșit la mal, ulterior fiind aduși la mal de către alți cetățeni.

În urma manevrelor de resuscitare, la ora 18:00 a fost declarat decesul în cazul bărbatului, fetița fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un tată a murit încercând să îşi salveze fiica din râul Timiş. Copila a ajuns la spital în stare gravă