Antena Meniu Search
x

Un tată din Roman îşi caută disperat fiul. Valentin a dispărut înainte să se urce într-un autocar ce trebuia să-l aducă în România

Un tânăr român în vârstă de 27 de ani este dat dispărut de familie, după ce autocarul pe care ar fi trebuit să-l ia din Londra a plecat spre România fără el.  

Valentin Dorel Sleapca
Un tată din Roman îşi caută disperat fiul. Valentin a dispărut înainte să se urce în autocarul ce trebuia să-l aducă în România - Facebook

Un tânăr român în vârstă de 27 de ani este dat dispărut de familie, după ce autocarul pe care ar fi trebuit să-l ia din Londra a plecat spre România fără el.  

În 16 decembrie, la Nottingham, Valentin Dorel Şleapcă s-a urcat într-un microbuz care l-a dus până în Londra. De acolo, tânărul ar fi urmat să se îmbarce într-un autocar al Trans Carpatica Roman, ce avea să-l aducă acasă, în Roman.

"Fiul meu a disparut din (autocar) de pe data de 16.12. 2018 plecând din Londra. În Anglia nu a mai fost preluat de autocarul care trebuia să ajungă în România. Va rog ajutaţi-mă", ne-a scris tatăl tânărului, care a precizat că a anunţat atât autorităţile britanice, cât şi pe cele din România.

Valentin a fost aşteptat să revină la autocar

Şoferul autocarului a declarat, însă, că, după ce şi-a pus bagajul în autocar, tânărul român a plecat şi nu s-a mai întors.

Reprezentanţii firmei de transport spun că Valentin a fost aşteptat să revină la autocar, care însă, după o perioadă, a trebuit să plece în cursă.

Ieri, poliţia engleză i-a comunicat tatălui că telefonul mobil al fiului lui a fost localizat pe teritoriul României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tată din Roman îşi caută disperat fiul. Valentin a dispărut înainte să se urce într-un autocar ce trebuia să-l aducă în România