Antena Meniu Search
x

Video Un tată şi fiul lui de 10 ani, spulberaţi de o maşină, la câţiva paşi de o trecere de pietoni, în Buzău. Şoferiţa vinovată spune că i-a văzut prea târziu

Un accident grav petrecut într-o localitate din judeţul Buzău, a fost surprins de o cameră de bord în trafic. Un bărbat de 45 de ani şi fiul său de 10 ani au fost spulberaţi de o maşină, la câţiva paşi de o trecere de pietoni. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 21:57

Vezi și

Pe înregistrare se poate observa cum cei doi trec prin faţa maşinii oprite pe prima bandă, pentru a le acorda prioritate de trecere, şi sunt loviţi în plin de un autoturism pe banda a doua. La volanul maşinii se afla o şoferiţă de 59 de ani din Constanţa.

Femeia le-a spus poliştilor că a văzut prea târziu pietonii şi nu a mai putut opri la timp. În urma impactului, atât tatăl cât şi copilul au suferit mai multe traumatisme şi au fost transportaţi la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un tată şi fiul lui de 10 ani, spulberaţi de o maşină, la câţiva paşi de o trecere de pietoni, în Buzău. Şoferiţa vinovată spune că i-a văzut prea târziu