Antena Meniu Search
x

Un TIR a intrat în plin în mașina de poliție și în două BMW-uri oprite la control, pe Centura Capitalei

Un TIR a intrat în plin în mașina de poliție și în două BMW-uri oprite la control, pe Centura Capitalei. Șoferul n-a mai avut timp să reacționeze în bezna de pe șoseaua care înconjoară Bucureștiul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.09.2020, 09:41

  • Accidentul s-a soldat cu mai multe victime rănite.
  • Șoferul de TIR nu a văzut cele trei autoturisme, e beznă pe centură.

Un accident care se putea încheia tragic a avut loc vineri dis de dimineață pe Centura Capitalei, în porțiunea din sudul orașului, unde un TIR a lovit în plin o mașină de poliție și două BMW-uri oprite la control de agenți.

Accidentul a fost surprins de Cosmin Nicolae, care a povestit totul pe Facebook.

"Romania normala. Soseaua de Centura a Capitalei: un echipaj de politie opreste doua Bmw-uri pentru control. Un nene cu tir-ul, in bezna specifica de pe DNCB intra in plin in cele 3x masini. Doar raniti. Se putea incheia tragic.

Centura Bucurestiului - aceasta rusine nationala. Domnul "girofar pe contrasens" (care era sa omoare doi polonezi nevinovati) se lauda ca "o laie, o balaie....prioritate nationala, ca el face si drege". De 30 de ani nimeni nu a facut nimic. Nimeni.

Politia romana - cand stii ca pe DNCB esti ca in IAD, bezna, gropi, lipsa marcajelor etc... tu ii opresti fix in "bataia armelor". Baga-i frate intr-un "boschet", sa nu treaca vreunul care, pe buna dreptate, nu te poate evita....pentru ca nu te vede."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un TIR a intrat în plin în mașina de poliție și în două BMW-uri oprite la control, pe Centura Capitalei