Antena Meniu Search
x

Video Un TIR condus de un șofer beat a strivit un bărbat pe trotuar, a dărâmat stâlpi de electricitate și s-a oprit într-o casă. Accident cumplit la Seini, în Maramureș

Accident mortal, aseară, la Seini, pe drumul naţional care leagă Satu Mare de Baia Mare. Un TIR condus de un şofer beat s-a răsturnat într-un sens giratoriu şi a ajuns pe trotuar unde a strivit un pieton. 

de Redactia Observator

la 23.05.2022, 09:31

Vezi și

Camionul a dărâmat şi mai mulți stâlpi de electricitate și s-a oprit într-o casă, din fericire, nelocuită.

Bărbatul ucis la Seini de camionul răsturnat mergea spre casă

Bărbatul ucis locuia chiar pe strada unde a avut loc accidentul şi se îndrepta spre casă.

Pompierii militari l-au scos cu mare dificultate de sub remorca autotrenului, care transporta paleţi. 

Pe acelaşi subiect

Șoferul de TIR ucrainean era băut

La prima testare, şoferul avea o alcoolemie de 1,22 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

"Aseară, 22 mai, la ora 20.20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că în orașul Seini s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani din Ucraina, a condus o autoutilitară care tracta o semiremorcă pe D.N.1C înspre Baia Mare, iar la un moment dat, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe trotuar, moment în care, un pieton de 62 de ani din Seini, a fost prins sub semiremorca autoutilitarei. În urma accidentului rutier a rezultat decesul pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Circulația s-a desfășurat alternativ pe un singur sens aproximativ 3 ore", a transmis IPJ Maramureș.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Remorca autocamionului este înmatriculată în Ucraina, iar capul tractor în Maramureș. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un TIR condus de un șofer beat a strivit un bărbat pe trotuar, a dărâmat stâlpi de electricitate și s-a oprit într-o casă. Accident cumplit la Seini, în Maramureș