Antena Meniu Search
x
LIVE

Un trailer a lovit și pus la pământ un limitator de înălțime pe DN 64, în Vâlcea. Drumul este blocat total

Traficul este blocat total, la această oră, pe un drum din județul Vâlcea, după ce un trailer a lovit și pus pus la pământ un limitator de înălțime. Incidentul a avut loc DN 64, iar șoferii care circulă între localitățile Ionești și Marcea au fost îndrumați să circule pe o rută ocolitoare.

De Redactia Observator la 02.02.2023, 13:15
Un trailer a pus la pământ limitatorul de înălțime pe DN 64, în Vâlcea. Drumul este blocat total - gazetavalceana.ro

Circulația rutieră pe DN 64, între Ionești și Marcea, județul Vâlcea, este blocată, joi dimineață, după ce un trailer încărcat cu utilaje a lovit un limitator de înălțime din zona respectivă. 

"Un autovehicul cu gabarit mare de tip trailer, incarcat cu utilaje, a lovit limitatorul de inaltime de la Ionesti – Marcea, pe DN 64. Din primele verificări, limitatorul a fost avariat, nefiind înregistrate victime. De asemenea, nu sunt materiale sau substante periculoase implicate, iar podul de cale ferata nu a fost afectat. Drumul este blocat total, însă se circulă pe o ruta ocolitoare", a transmis IPJ Vâlcea.

Drumul este blocat total și se circulă pe o rută ocolitoare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un trailer a lovit și pus la pământ un limitator de înălțime pe DN 64, în Vâlcea. Drumul este blocat total