Antena Meniu Search
x

Un trailer a lovit și pus la pământ un limitator de înălțime pe DN 64, în Vâlcea. Drumul este blocat total

Traficul este blocat total, la această oră, pe un drum din județul Vâlcea, după ce un trailer a lovit și pus pus la pământ un limitator de înălțime. Incidentul a avut loc DN 64, iar șoferii care circulă între localitățile Ionești și Marcea au fost îndrumați să circule pe o rută ocolitoare.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 13:15

Un trailer a pus la pământ limitatorul de înălțime pe DN 64, în Vâlcea. Drumul este blocat total - gazetavalceana.ro

Circulația rutieră pe DN 64, între Ionești și Marcea, județul Vâlcea, este blocată, joi dimineață, după ce un trailer încărcat cu utilaje a lovit un limitator de înălțime din zona respectivă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Un autovehicul cu gabarit mare de tip trailer, incarcat cu utilaje, a lovit limitatorul de inaltime de la Ionesti – Marcea, pe DN 64. Din primele verificări, limitatorul a fost avariat, nefiind înregistrate victime. De asemenea, nu sunt materiale sau substante periculoase implicate, iar podul de cale ferata nu a fost afectat. Drumul este blocat total, însă se circulă pe o ruta ocolitoare", a transmis IPJ Vâlcea.

Drumul este blocat total și se circulă pe o rută ocolitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un trailer a lovit și pus la pământ un limitator de înălțime pe DN 64, în Vâlcea. Drumul este blocat total