Antena Meniu Search
x

Video Accident în Pasajul Unirii: un autocar cu 47 de turiști greci, strivit de limitatorul de înălțime. Un pasager a murit

Un accident grav a avut loc, vineri, în Pasajul Unirii din Capitală, în care a fost implicat un autocar care transporta 47 turiști greci. Șoferul ar fi încercat să treacă nerespectând limita de înălţime. În urma accidentului, o persoană a decedat, iar 22 de victime au ajuns la patru spitale din Capitală.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.12.2022, 15:49

Vezi și

UPDATE 15:41 Potrivit unor surse juridice, rezultatele la testele pentru alcool și droguri, în cazul șoferului autocarului, au ieșit negative. Bărbatul le-a explicat polițiștilor că se îndrepta spre Palatul Parlamentului, iar Google Maps i-a sugerat ruta prin Pasajul Unirii.

UPDATE 15:30 Șapte incidente rutiere au avut loc în Pasajul Unirii, primul, la două zile de la inaugurare, în luna septembrie.

UPDATE 14:50 Şefu DSU, Raed Arafat, a anunţat decesul unui pasager, în urma incidentului de la Pasajul Unirii. 

UPDATE 14:30 Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, anunţă că două persoane sunt în stare foarte gravă, dintre care una în stop cardiorespirator, în urma accidentului de autocar de la Pasajul Unirii.

Pe acelaşi subiect

"Toate cele patru persoane care au rămas încarcerate au fost extrase, două femei şi doi bărbaţi. Două dintre acestea sunt în stare foarte gravă, una chiar în stop cardiorespirator", a declarat Daniel Vasile, vineri, la Digi 24.

UPDATE 14:15: Prefectul Capitalei, Toni Greblă a declarat, despre accidentul din Pasajul Unirii, că este posibil ca autocarul să fi avut viteză. El a afirmat că toate cele patru persoane încarcerate au fost scoase, iar din păcate două persoane sunt inconştiente şi au fost duse la spital. Toate victimele au fost transferate la spitalele din apropiere, Universitar şi Floreasca.

Accident în Pasajul Unirii din Bucureşti

Un autocar cu persoane de cetățenie greacă, care se deplasa pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii, a intrat în pasarela de la Pasajul Unirii. Autovehiculul a rămas blocat din cauza barierei care a strivit plafonul, după ce şoferul nu a văzut limitatorul de înălţime. În urma impactului, geamurile autocarului au fost sparte, ia structura de metal de la intrarea în Pasajul Unirii s-a desprins.

Din primele informaţii, autocarul transporta 47 de cetăţeni greci. Mai multe persoane au fost rănite, patru sunt încarcerate. Pasagerii care se aflau pe scaunele din faţă sunt în stare gravă. 

Au fost alertate 6 autospeciale SMURD, 6 SABIF şi Detaşamentul Special de Salvatori. Victimele sunt transportate la spitalele din apropiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident în Pasajul Unirii: un autocar cu 47 de turiști greci, strivit de limitatorul de înălțime. Un pasager a murit