Antena Meniu Search
x

Video Un tramvai a sărit de pe şine, în Arad. A doborât doi stâlpi de iluminat şi mai multe parapete, o femeie a ajuns la spital

Accident cumplit în Arad. Un tramvai a deraiat din pricina unui macaz defect, iar după ce a ieşit de pe şine a doborât doi stâlpi de iluminat şi mai multe parapete. O femeie care se afla în mijlocul de transport în comun a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital. 

Vezi și

Tramvaiul urca pasajul care leagă centrul Aradului de cartierul Micălaca. Macazul din zonă n-a mai funcţionat, iar tramvaiul a sărit de pe şine. "Sunt doua ipoteze: ori macazul nu a functionat in mod corespunzator, ori viteza nu a fost adaptata la trecerea peste macaz", a declarat Claudiu Godja, director CTP Arad. "Viteza nu poti sa ai aici, pentru ca trebuie sa te asiguri la masinile care vin spre pod, nu cum sa ai viteză, pleci din staţie", a explicat şi Constantin Laurenţiu, vatman.

Macazul nu ar fi trebuit să se schimbe

După impactul cu stâlpii de electricitate, o bună parte din vagon s-a făcut praf. În acea zonă se afla şi o pasageră de 45 de ani, care a fost rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.

"La trecrea peste macaz, vagonul remorcă a deraiat şi a rupt doi stâlpi de alimentare cu energie electrică. Din păcate avem şi o victimă, nu este foarte grav", a spus Claudiu Godja.

Circulaţia a fost complet oprită în zonă, iar la faţa locului au fost aduse două macarale pentru a ridica tramvaiul. "Macazul initial nu ar fi trebuit sa se schimbe, s-a schimbat macazul sub remorca... sub bughiul doi...", a precizat vatmanul.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cauza exactă a accidentului. Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tramvai a sărit de pe şine, în Arad. A doborât doi stâlpi de iluminat şi mai multe parapete, o femeie a ajuns la spital