Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un ucrainean de 26 de ani, găsit împuşcat într-o locuinţă din Botoşani. Tânărul se afla la noi în ţară de doar cinci zile

Descoperire şocantă în comuna botoşăneană George Enescu. Un ucrainean de 26 de ani a fost găsit împuşcat într-o încăpere de la o fermă.

de Clara Mihociu

la 31.08.2024 , 12:50

Un ucrainean de 26 de ani, găsit împuşcat într-o locuinţă din Botoşani. Tânărul se afla la noi în ţară de doar cinci zile

Alături de el se afla o armă de vânătoare. Tânărul venise în ţară de doar cinci zile şi se pare că ar fi trecut fraudulos granița, împreună cu alt ucrainean. Cei doi locuiau împreună și lucrau la ferma respectivă.

Patronul a fost cel care a dat alarma. Se pare că ucraineanul l-a sunat de urgenţă şi i-a spus să vină urgent, deoarece s-a întâmplat ceva.

Ce spun poliţiştii

Articolul continuă după reclamă

La data de 31 august 2024, in jurl orei ora 08.00 am fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, din comuna George Enescu, privire la faptul ca la locuinta sa se afla un cetatean ucrainean decedat.

Pe acelaşi subiect

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat un tânăr, de 26 ani, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului, iar lângă acesta se afla o armă de vânătoare.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili toate împrejurările producerii evenimentului.

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un ucrainean de 26 de ani, găsit împuşcat într-o locuinţă din Botoşani. Tânărul se afla la noi în ţară de doar cinci zile