Antena Meniu Search
x

Video Un vizitator îi dă să bea Coca Cola unui urs, la o grădină Zoologică din Târgu Mureș. Imagini revoltătoare, filmate

Un vizitator al unei grădini Zoologice din Târgu Mureş a fost filmat în timp ce îi dă să bea suc unui urs. Imaginile au fost postate de bărbat pe TikTok.

de Redactia Observator

la 30.08.2022, 13:29

Vezi și

 Gestul şocant al unui vizitator al grădinii Zoologice din Târgu Mureş îl surpinde pe acesta în timp ce îi dă să bea suc unui rus. Bărbatul foarte mândru de isprava sa a considerat că imaginile merită postate pe TikTok. Reacţiile internauţilor nu au fost însă cele scontate. 

Mai mult, poliţia animalelor va face verificări în acest caz. Pentru că nu există însă un cadru legislativ clar pentru fapta bărbatului, acesta ar putea să rămână nepedepsit. Dincolo de răul făcut animalului, o astfel de situaţie poate degenera rapid, spun specialiştii, iar animalele pot deveni periculoase. Tocmai de aceea în majoritatea grădinilor zoologice există plăcuţe care avertizează că hrănirea animalelor este interzisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un vizitator îi dă să bea Coca Cola unui urs, la o grădină Zoologică din Târgu Mureș. Imagini revoltătoare, filmate